Teambuilding skaber gladere medarbejdere og bedre bundlinie

Hej alle sammen herinde på bloggen. Det er tid til at tale om teambuilding herinde i dag. Det skal handle om et rigtig sundt miljø, hvor medarbejderne er glade og arbejder godt sammen. Det er noget, der kan skabe bedre tal på bundlinien i sidste ende. Læs med på bloggen i dag.

Teambuilding her i København

Jeg vil som sagt tale om noget i dag, som alle virksomheder kan få noget ud af. Derfor er jeg også glad for, at I alle læser med herinde i dag, hvor jeg vil tale om teambuilding. Det er bevist i undersøgelser, at teambuilding er godt for dine medarbejderes samarbejde. Det er også derfor, at jeg i dag vil fortælle jer om dette. Nogle vil være gode til de opgaver, som man bliver kastet ud i, og andre er knap så gode. På den måde kan I hjælpe og støtte hinanden i det, som I skal. I lærer hinanden godt at kende og på en anden måde end på kontoret. Det firma, som jeg vil tale om i dag har mange års erfaring. Hvem er de? Det skal vi tale om nedenfor, når det skal handle meget mere om teambuilding og hvordan man kan få gode resultater og sundt arbejdsmiljø meget let.

Moderne og sjove arrangementer

Jeg taler jo i dag om teambuilding, og det handler selvfølgelig om firmaet AWA, som er bosat her i København. De har masser moderne og sjove arrangementer, som er alt andet end det gængse sporty teambuilding, som man kender. Hvad kan I lave? I kan f.eks. løse et mysterium sammen, komme på den berømte City Challenge rundt i København, som mange vælger, I kan køre go-kart og meget, meget mere.

Top 10

Inde på deres hjemmeside kan du læse om den Top 10 liste, som deres kunder har lavet. De har rangeret efter det bedste events og det siger jo ikke så lidt. Herpå er der blandt andet et cupcake arrangement, hvor I lærer at bage sammen. Under arrangementet vil I blive introduceret for forskellig pynt, som man kan benytte til at give sine cupcakes det helt rigtige touch – lige som I føler for. Og I må gerne tage dem med hjem bagefter. De har dygtige kokke til at lære jer det. Efter arrangementet skal I alle sammen smage på de cupcakes, som I har bagt. Lyder det ikke bare hyggeligt?

Du kan læse meget mere på bloggen lige her.